ACTIVITĂȚI

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

🎃🎃CONCURSUL DOVLECILOR / SĂRBĂTOAREA DOVLECILOR 🤠🤠🎃.

Prin intermediul dovlecilor sculptați în familie,astăzi micii noștri exploratori ne-au demonstrat încă o dată cât de inventivi și creativi sunt!
Parteneriatului minunat grădiniță-familie a arătat din nou ca suntem o comunitate unită și împreună am putut marca această sărbătoare autentică a toamnei, o sărbătoare în care vedeta zilei este: 🎃 dovleacul.
Mulțumim pentru că ați răspuns pitic propunerii noastre de a sculpta dovleci ,dar și pentru că ați ales să petreceți această zi alături de noi !
... See MoreSee Less

🍁 🎃🎃🎃🎃🎃🎃🎃🍁🍂
🍁👻 👻👻👻🍁

Astăzi a avut loc ”Petrecerea cu ocazia zilei de Halloween / Sărbătoarea Dovlecilor 🎃🍁🍂👻”.
Aşa cum ne-am obişnuit deja, sărbătoarea de Halloween a fost celebrată cu mult entuziasm de către cei mici, dar şi de către cei mai mari dintre noi.
Împreună am păşit şi de această dată în lumea poveştilor cu dovlecei, fantomite, super eroi, prinţi şi prinţese şi alte personaje cunoscute şi îndrăgite de cei mici.
Deşi Halloween-ul este o sărbătoare fascinantă care ascunde înţelesuri mistice şi mituri captivante, noi ne-am bucurat de ea printr-o petrecere organizată în grădiniță , care👇:

✅a debutat cu parada costumelor de Halloween ;
✅a continuat cu aprecierea dovlecilor aduși de copii🎃/ ,,Concursul celor mai frumoși dovleci " ;
✅s-a încheiat pe ritmuri muzicale💃;

De asemenea, în programul activităților întreprinse astăzi și-au găsit loc: jocuri distractive ,jocuri de echipă, jocuri muzicale,jocuri didactice, fise,experimente, craft-uri, totul cu o singură tematică si anume: *,,Halloween ".*
Petrecerea a fost o ocazie de bucurie a copiilor, într-o lume inocentă, hazlie, plină de energie şi creativitate, *LUMEA FASCINANTĂ A COPIILOR.*
... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Foarte frumos! Felicitari!

👧👶Dragii noștri exploratori,

⭐⭐⭐Vă dorim MULT SUCCES și REZULTATE FABULOASE în noul an școlar ! ⭐⭐⭐

🔔Astăzi,11 septembrie, în grădinița noastră a fost o zi plină de culoare 🌈, energie 🔋,entuziasm și bucurie 😻❗️

📣An școlar plin cu bucurii ❗️
❤️Vă iubim!
... See MoreSee Less

Vezi mai multe