DESPRE NOI

MISIUNE

„Miracolul copiilor constă în faptul că noi nu știm cum se vor schimba sau cine vor deveni.”

Eileen Kennedy-Moore

Misiunea noastră este de a contribui, prin programele educaționale și proiectele pe care le oferim, alături de familie, la formarea iniţială şi continuă a unor „comori”, permițându-le copiilor să fie fericiți în felul lor, căci ce altă modalitate mai bună, vor gasi?

Această perspectivă presupune ca direcţii concrete de acţiune activităţi de formare şi dezvoltare personală, consiliere, precum şi activităţi de suport şi servicii competente, de calitate, centrate pe persoană, în acord şi pentru dinamismul unei societăţi bazate pe cunoaştere şi competitivitate.

Formarea de copii și adolescenți sociabili, fericiți, liberi și întreprinzători este o mare provocare în ziua de azi, echipa noastră având ca misiune schimbarea viziunii asupra modului de a crea o educație excelenta.

Singuratatea nu a fost niciodată atât de intensă: părinții își ascund sentimentele de copii, copiii își ascund lacrimile de părinți și profesorii se refugiază în autoritarism.

Cantitatea de informație și cunostințe disponibile este mai mare, cu toate acestea, noile generații nu sunt formate pentru a gândi, ci pentru a repeta informații. Educația trece printr‑o criză fără precedent, la nivel mondial. Exista oare vreo speranță? Da!

Pentru asta am creat „Tărâmul cunoașterii”, loc magic în care încercăm să cultivăm emoția și să dezvoltăm inteligența copiilor. Și, pentru asta, echipa noastră vine în sprijinul dumneavoastră, al părinților.

Specialiștii noștri, prin tehnici pedagogice pot crea un spațiu de dezvoltare deplină și autentică care va fi preluat de copii și acasă.

Pasiunea noastră pentru educație, interesați deopotrivă de bogăția spiritului uman, având instrumentele necesare pentru a promova formarea de oameni care gândesc, pentru a educa emoția, pentru a lărgi orizonturile inteligenței și a crea o viață de calitate.

„Copiii nu sunt singurii care cresc. Și părintii cresc. Tot așa cum noi ne privim copiii, să vedem ce fac cu viețile lor, tot așa ne privesc și ei pe noi, să vadă ce facem noi cu ale noastre. Nu le pot spune copiilor mei să ajungă până la stele. Tot ce pot face este ca eu sa ma întind spre ele.”

Joyce Maynard

Suntem o echipă tânără, dinamică, cu multe proiecte și cu personal de foarte bună calitate, pregătiți și bucuroși să te însoțim în experiențe care îți vor dezvălui o lume fascinantă, încă puțin cunoscută, plină de oportunități și provocări.

Aici vei descoperi lucruri noi, cum să te cunoști pe tine și să-i înțelegi pe ceilalți, cum poți să devii valoros prin educație și cum poți adăuga valoare celor din jur.

Poți deveni, împreună cu noi, parte a unei echipe care crede în puterea fiecăruia de a schimba lumea… câte puțin, în fiecare zi…

 „Copiii trebuie învățati cum să gândească, nu ce sa gândească.”

Margaret Mead

Înțelegând că jocul este forma cea mai înaltă a cercetării, privim lumea cu ochi de copil oferind o viziune deschisă pe termen lung asupra devenirii copilului.

În plus, alături de dragoste și frumusețe, oferim spații generoase și bine dotate pentru a oferi copiilor confortul de care au nevoie pentru a-și crea universul plin de stele, tot ce poate face echipa noastră este sa se întindă spre ele.

”Toți oamenii mari au fost mai întâi copii, dar puțini dintre ei își mai aduc aminte.”

 Antonie De Saint-Exupery

Suntem o echipă valoroasă, pentru că nu oferim doar lecții, ci îi învățăm pe copii să se înțeleagă mai bine pe ei și lumea în care trăiesc, le deschidem ușile către direcții necunoscute pe care să le poată explora, le acordam susținere pentru a nu le fi frică de necunoscut.

GALERIE