„Copiii nu sunt singurii care cresc. Și părintii cresc. Tot așa cum noi ne privim copiii, să vedem ce fac cu viețile lor, tot așa ne privesc și ei pe noi, să vadă ce facem noi cu ale noastre. Nu le pot spune copiilor mei să ajungă până la stele. Tot ce pot face este ca eu sa ma întind spre ele.”

Joyce Maynard

 

Suntem o echipă tânără, dinamică, cu multe proiecte și cu personal de foarte bună calitate, pregătiți și bucuroși să te însoțim în experiențe care îți vor dezvălui o lume fascinantă, încă puțin cunoscută, plină de oportunități și provocări.

Aici vei descoperi lucruri noi, cum să te cunoști pe tine și să-i înțelegi pe ceilalți, cum poți să devii valoros prin educație și cum poți adăuga valoare celor din jur.

Poți deveni, împreună cu noi, parte a unei echipe care crede în puterea fiecăruia de a schimba lumea… câte puțin, în fiecare zi…

 „Copiii trebuie învățati cum să gândească, nu ce sa gândească.”

Margaret Mead

 

Înțelegând că jocul este forma cea mai înaltă a cercetării, privim lumea cu ochi de copil oferind o viziune deschisă pe termen lung asupra devenirii copilului.

În plus, alături de dragoste și frumusețe, oferim spații generoase și bine dotate pentru a oferi copiilor confortul de care au nevoie pentru a-și crea universul plin de stele, tot ce poate face echipa noastră este sa se întindă spre ele.

”Toți oamenii mari au fost mai întâi copii, dar puțini dintre ei își mai aduc aminte.”

 Antonie De Saint-Exupery

 

Suntem o echipă valoroasă, pentru că nu oferim doar lecții, ci îi învățăm pe copii să se înțeleagă mai bine pe ei și lumea în care trăiesc, le deschidem ușile către direcții necunoscute pe care să le poată explora, le acordam susținere pentru a nu le fi frică de necunoscut.